Hét Uitvaart Team

Liefde voor de mens en aandacht voor detail

Hét Uitvaart Team

Liefde voor de mens en aandacht voor detail

Hét Uitvaart Team

Wanneer u kiest voor Hét Uitvaart Team staan wij u bij met een flinke dosis empathie en creativiteit en zijn wij vanaf het moment van de melding van overlijden tot de dag van het afscheid betrokken bij u als nabestaande. Wij werken met vertrouwde gezichten en een vast aanspreekpunt. Wij hechten veel waarde aan het bieden van houvast in de dagen van afscheid en geloven in werken vanuit het hart, om samen met u het afscheid van uw dierbare kloppend te maken.

Door de diversiteit in ons team hebben we vele kwaliteiten in huis. Wij vinden het belangrijk om samen met u, vanuit rust, met tijd en persoonlijke aandacht vorm te geven aan een afscheid dat past bij hoe iemand heeft geleefd. We geven advies en bieden begeleiding bij het maken van uw keuzes om tot een mooi, stijlvol en uniek afscheid te komen. Een afscheid waar u als nabestaande met een goed gevoel op terug kunt kijken en waaruit u steun kunt halen voor de periode die aanbreekt.

Hét Uitvaart Team is een coöperatieve samenwerking van bevlogen uitvaartprofessionals. Wij geloven in afscheid nemen vanuit het hart, voor iedereen.

Wat te doen bij overlijden

Bel uw huisarts. Deze stelt het overlijden formeel vast.

Breng uw familie en naasten op de hoogte van het overlijden.

U kunt nu contact opnemen met Hét Uitvaart Team. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor u op                          06-29060633.

Samen stemmen we af wanneer er iemand van Hét Uitvaart Team naar u toe komt.

Met tijd, aandacht en advies begeleidt Hét Uitvaart Team u om het afscheid van uw dierbare vorm te geven naar uw wensen.