Over ons

Hét Uitvaart Team staat garant voor een persoonlijke, respectvolle en kwalitatief goed verzorgde uitvaart. We werken met een klein team van gedreven mensen, die op een integere, respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn.

Wij werken vanuit de behoeftes en wensen van de families die wij begeleiden om het afscheid de aandacht te geven die het verdient. Bovendien heeft u binnen ons team van betrokken professionals altijd een vast contactpersoon die u vóór, tijdens en na de gehele uitvaart bijstaat.

Allen werken met dezelfde visie: werken vanuit je hart, met aandacht en tijd voor nabestaanden.

We stellen onszelf graag persoonlijk voor:

Hét team

DSC_9725-bewerkt_1

Anne Hoeksma

Het Uitvaart Team

Sandra Burger

Het Uitvaart Team

Susanne Oomkens

Het Uitvaart Team

Joni van Pul

Regio

Hét Uitvaart Team is een moderne en toegankelijke uitvaartonderneming. Tijd is heel belangrijk wanneer een dierbare is overleden. Tijd nemen voor het afscheid, tijd en aandacht voor uw verdriet en verhaal.

Hét Uitvaart Team is voornamelijk werkzaam in Drenthe en de kop van Overijssel. Woont u buiten dit gebied, maar spreekt de werkwijze van Hét Uitvaart Team u aan? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Nieuws & blogs

Wij voelen ons bevoorrecht dat we met Hét Uitvaart Team dit mooie werk mogen verrichten.
In ons werk ervaren we regelmatig bijzondere en ontroerende momenten. Door deze ervaringen in een blog te verwerken nemen wij u mee in de persoonlijke herinneringen van onze families.

Daarnaast hopen we u te inspireren en buiten de gebaande te denken. Er is in deze tijd zoveel mogelijk om een afscheid persoonlijke te maken.
En juist de kleine details maken een uitvaart uniek en kloppend. De blogs op onze website worden uitsluitend geplaatst met toestemming van de nabestaanden.

Het Uitvaart Team

Blog: Vrienden voor het leven

Hij hield van het leven, maar moest er veel te vroeg afscheid van nemen. Zijn gezin is ontdaan. Met hen en een goede vriend ga ik in gesprek over hoe de plechtigheid er uit zou kunnen gaan zien. Voorzichtig ontstaat het idee om deze buiten te houden. Vriend krijgt ideeën; zijn buurman heeft een
enorm terrein waar gebruik van gemaakt kan worden.

Lees verder
Het Uitvaart Team

Informatie: Mag je een overledene zelf vervoeren?

Ja, je mag een overledene zelf vervoeren. Meestal wordt het gedaan door een uitvaartondernemer, maar je mag het ook met je eigen auto doen.
In de Wet op de Lijkbezorging staat nergens dat het zelf vervoeren van een overledene niet is toegestaan. De meeste gemeentes gaan bij hun voorwaarden doorgaans uit van gezond verstand.

Lees verder
Het Uitvaart Team

Blog: Levensboom

Op zijn rouwkaart staat een levensboom, geschilderd door zijn vrouw. In de boom zitten negen vogeltjes en de tiende vliegt net op, van een tak af, de lucht in. De vogeltjes staan symbool voor ieder van de gezinsleden. Als je acht en een half jaar ziek bent geweest, komt het moment van die laatste vlucht niet onverwacht. Er is veel tijd geweest om na te denken over hoe hij afscheid wil nemen. Dat hebben ze ook gedaan. Samen.

Lees verder
Het Uitvaart Team

Informatie: Uitvaartverzekeringen: Hoe zit het precies?

Kunnen we bij jullie ook een verzekering afsluiten?’ Deze vraag krijgen we als uitvaartbegeleiders steeds vaker. Tijd voor wat opheldering. Hoe zit het nu precies? Als eerste is het belangrijk om te weten dat u altijd vrij bent om zelf, ongeacht waar u verzekerd bent, een uitvaartbegeleider te kiezen die bij u past.

Lees verder